Gratis Human Design chart

JOUW GRATIS CHART

Een Human Design 'chart' brengt alle facetten van wie je bent in kaart. Er wordt gekeken naar je bewuste en onbewuste drijfveren, naar de genetische kenmerken van je gedrag en naar je persoonlijkheid. Een Human Design-analist kan urenlang praten over wat hij in dit ene plaatje ziet. Tegelijkertijd kan het meest essentiële – namelijk iemands Type en Autoriteit – in een paar zinnen worden samengevat.

Als je weet wat jouw Type en Autoriteit zijn, kun je eerst zelf onderzoeken wat dit voor jou betekent. Die informatie vind je op deze website. Daarnaast is op internet ook veel informatie voorhanden over de basisprincipes en over andere thema’s in je ‘Design’. De officiële site Jovian Archive is hiervoor het meest geschikt. Je kunt er audio clips downloaden voor meer informatie en ook verschillende ‘tools’ om verder in de materie te duiken.

Heeft dit systeem je gegrepen en wil je in detail weten hoe je in elkaar zit en hoe de wisselwerking met je omgeving is, dan is een reading met een professionele analist aan te raden. De kennis van Human Design bestrijkt ontzettend veel gebieden en gaat heel diep. Als Human Design-analist kan ik je op weg helpen om het beste uit je 'chart' te halen.

 

alt

Ontvang de Human Design nieuwsbrief.

* required

Delen